Djali i virgjër nga Mamurrasi: Më shkriu si qiriu duke më lëpirë


Një ditë isha shumë i uritur për seks dhe kisha kohë që ëndërroja një vajzë por ajo kishte ikur nga Mamurrasi dhe më mungonte shumë u nisa për në Tiranë dhe po mendoja si ta takoj kishte filluar shkollën në isitutut.
Shkova e takova, por çfarë të shihja ajo ishte bërë më seksi se kurrë më parë. Pasi pimë një kafe të shpejtë dhe shkëmbyem disa puthje të nxehta, u nisa menjëherë për në shtëpinë e saj aty pranë.
Nuk durova gjatë por fillova ta zhvishja menjëherë. Por ajo nuk e kishte me ngut. Filloi të më lëpinte dhe të më puthte në të gjithë trupin.
Nuk di çfarë tu them në ato momenta u ndjeva në qiellin e 7-të, skisha provuar kurrë më parë atë lloj kënaqësie.
Eh, edhe tani që po e tregoj këtë histori po digjem si qiri.
1700