Djali i Remziës me shkrime në gjuhën serbe në fotot me të dashruen (Foto)

Nuk ka shumë ditë që djali i këngëtares Remzie Osmani ka konfirmuar lidhjen e tij të dashurisë.
Por, në disa fotografi të hedhura në rrjetet sociale, Hamezai ka shokuar me shkrimet që i ka lënë në këto foto,


Në foto vërehet se ai ka shkruar në gjuhën serbe ‘serca’ që në shqip i bie ‘zemër’ si dhe disa shkrime tjera.

Por, jo vetëm me të dashurën. Edhe me shokët kur poston fotografi ai le shkrime në këtë gjuhë!

Ndonëse e ëma e tij këndon këngë patriotike e për Kosovën, ndryshe është për djalin e sa