Djali i propozon të dashurës, por ajo që ndodh do t’ju befasojë (VIDEO)

Kjo video është xhiruar në një koncert muzikor në Dallas, Teksas. Një djalë shkon t’i propozojë të dashurës. Por ajo rrëzohet nga skena në momentin që ai ulet në gjunjë. Fatmirësisht ajo është në gjendje të çohet përsëri dhe të pranojë propozimin për martesë.