Djali i Madonnës: Jam i biri i një k….


Duket se gjërat mes këngëtares Madonna dhe djalit të saj nuk po shkojnë aspak mirë.

Kjo kuptohet fare lehtë pas postimit të fundit të Rocco në rrjetin social Instagram.

15-vjeçari shkruan në profilin e tij se është djali i një të përdale, duke ofenduar publikisht nënën e tij, e duke e etiketuar si një femër e përdalë!
madona