Djali i Gjyste Vulajt përdor fjalë të pista kur flet me të

t_1457006856-531874
Këngëtarja seksi nga Ulqini sot është zgjuar vonë. Ajo ka publikuar një shkrim në rrjetin social Facebook, në të cilin shihet biseda me djalin e saj
Ajo veçse na e uroj një mëngjes të mirë në 12:20 të ditës, ka treguar edhe fjalët e djalit të saj qe i tha sot.

Ky është shkrimi i saj në Facebook”

“Miremengjesi/MireditaU zgju Besi dhe shef qe tata nuk esht ne krevat dhe menjeher filloj dialogu:)Besi:Mam ku e ke taten?( kshtu pyet , nuk thot ku esht)Mama: N’UlqinBesi:QiinMama:po, po”