Djali do të ndahet nga prindërit, përgjigjja e kësaj nëne po bën namin (Foto)

Screenshot_1

Kjo letër e kësaj nëne të zemëruar drejtuar djalit të saj adoleshent po thyen rrjetin, dhe është shumë e lehtë për ta kuptuar arsyen!

Mamaja e “kërcënon” 13-vjeçarin se do ta ngarkojë atë me pagesën e qirasë, dritave dhe internetit.

Letra e një mamaje për djalin e saj 13-vjeçar, në të cilën ajo i jep atij “një mësim se si mund të bëhet i pavarur” duke e ngarkuar me përgjegjësinë e pagesës së qirasë, dritave, internetit dhe ushqimit, po bën namin në rrjet, dhe nuk është e vështirë për ta parë se përse.

Letra, e shkruar nga Estella Havisham drejtuar Aronit, i kujton adoleshentit se “ke harruar që je vetëm 13 vjeç dhe se unë jam prindi yt” pasi ai e ka trajtuar atë si një njeri çfarëdo dhe duke e shpërfillur.

Tek ky mesazh i saji e ka gjetur veten çdo prind anembanë botës dhe ka pasur një përkrahje shumë të madhe, duke marrë kështu më shumë se 87.000 mijë pëlqime dhe 162 mijë shpërndarje pasi është postuar në Facebook.

letra-nena123