Djali anulon takimin me të, por fotografitë që i dërgon ajo e luajnë mendsh

Reagimi i një vajze të re pasi një djalë e anuloi takimin me të, është duke thyer rrjetin së fundmi dhe ka arritur në mijëra shpërndarje e komentime.
Pasi djali i shkruan vajzës se nuk mund të shkojë në takimin me të, ndodh “e papritura”.
Ajo i dërgon një seri fotografish, të vetes së saj, duke i treguar se për të: shtriu flokët, vuri kremra dhe mbi të gjitha u depilua.
Menjëherë pas kësaj, ajo vendosi që fotot t’i postonte në rrjetin social Imgur.