Divorci shumë pranë / Rama e kthen dollinë me ujë, Meta me verë


Dy aleatët kryesorë të qeverisjes, të cilët po perjetojne periudhen me te keqe mes tyre, Ilir Meta dhe Edi Rama, ngritën një dolli mbrëmë në pritjen e organizuar për 25-vjetorin e Kuvendit pluralist.

Ishte ky një moment për të treguar se koalicioni gjoja funksionon mirë.

Ndërkohë Rama e ktheu me ujë, kurse Ilir Meta me verë.
rama-meta-800x445