Dita Von Teese është vërtet një femër në 3D (FOTO)

174Dita Von Teese ka pushtuar botën e kërcimit dhe është mbretëresha e burlesque-s.

Por tani amerikania ka vendosur të tregojë format e saj me teknologji.

Ikona e stilit ka prezantuar atë që njihet si i pari fustan i printuar 3-D.

40- vjeçarja ka treguar kështu një pjesë të së ardhmes, por edhe shumë dekolte.247 437 527 624