Dikur serbët shkatërronin gjithçka që ishte shqiptare (VIDEO)

Në videon e mësipërme shfaqen pamje nga Fashati Mihaliq i Komunës së Vushtrrisë, gjatë luftës së fundit në Kosovë. Pamje flasin qartë: ushtarët dhe civilët serbë plaçkisin dhe djegin gjithçka që iu përket shqoptarëve.

Reporteri, i cili i ka bërë këto xhirime, shprehet se një javë më parë vendi ishte i mbushur plot me shqiptarë ndërsa sot me serbë.

“Një civil serb po plaçkit shtëpinë e fqinjit të tij shqiptar dhe po e bën sa më të vështirë kthimin e shqiptarëve në shtëpitë e tyre”, thotë ai.

seeerbet