Dietë vetëm për një ditë

Burimi i ri i dietës brenda një dite, parashikon rënie peshe përmes ushqimeve të lehta që përmbajnë vitamina.

Natyrisht që ushqimi i lehtë për trupin janë frutat, ndasj nëse hani banane dhe fruta të thata organizmi pëson ndjesi shfryrje.

Natyrisht që mund ta shoqëroni ditën edhe me çajra, të cilat shërbejnë si një lloj shpëlarje për organizmin tonë.

Frutat mund të përdoren në mikser duke përdorur edhe qumësht soje, natyrisht pa sheqer.

Kjo dietë e pasur me vitamina dhe e dobishme për organizmin, ndihmon që trupi ynë të lehtësohet, ndërsa sugjerohet veçanërisht pas ditës së pushimit ku ne kemi abuzuar me ushqimin./noa