Diellza Kolgeci zhvishet në -23 gradë dhe shtrihet në borë! (Video)


Temperaturat gjatë këtyre ditëve kanë rënë shumë, gjë që nuk ka qenë e pritshme për shumë qytetarë. Por, Diellza Kolgeci duket se nuk e ndien fare këtë acar, madje ajo këtë gjë e bën çdo vit gjatë stinës së dimrit. Ajo momentalisht ndodhet në Bansko me shoqen e saj Afërdita Paqaradën, me ç’rast ka pozuar me bikini, duke ua bërë njerëzve me dije që mos të ankohen meqë është muaji janar, e jo korrik. Këto fotografi ajo i ka publikuar në llogarinë e saj Snapchat, ku vërtetë ka treguar se është shumë rezistuese ndaj të ftohtit.