Diçka nuk shkon në këtë foto

Është një foto familjare, por nëse e shikoni me vëmendje fshihet diçka e tmerrshme.
Me sy të lirë shihen prindërit që pozojnë me vajzën e tyre dhe qenin e familjes. Ai që ka një shqetësim duket se është babai, që sheh poshtë pasi vëren diçka te këmbët.Në momentin e fotos një gjarpër po e sulmon gruan te dora. Për fat të mirë, gruaja u dërgua në spital dhe shpëtoi.
Shiko foton me poshte

foto-2-1