Diçka e veçantë ndodhi në këtë dasmë! Të ftuarit mbetën gojëhapur….

ur Jess Melara dhe Tony Sanchez planifikiuan dasmën e tyre, dhjetorin që loamë pas në Miami, vendosën të linin mënjanë tortën e bardhë tradicionale dhe në vend të saj të merrnin…picë.“Tony dhe unë e adhurojmë picën, nuk na pëlqejnë shumë ëmbëlsirat, ngaj i surprizuam të ftuarit me një tortë-picë”, tha Melara për Wedding Chicks.Ja torta, për ju që nuk prisni dot deri në fund ta shihni:

Dhe mos mendoni se gjithçka mbaroi pasi u shfaq pica. Ata kryenë me të të gjitha traditat që kryen një çift me tortën. Prenë një copë dhe i dhanë njëri-tjetrit.Por edhe të ftuarit nuk dolën duarbosh. Në tavolinë ata nuk i prisnin lule e qirinj, por nja kuti pice të cilën do e mbanin si kujtim nga kjo martesë vërtet e veçantë.Padiskutim martesa më e mirë, për fansat e picës.