Di të këndojë, por edhe të reklamojë të pasmet

Këngëtarja Ertila Koka, e cila po shijon suksesin e këngëve të fundit në bashkëpunim me 2 Ton “Beb”, si dhe këngën tjetër “Ajo që ke”, nuk ndalet vetëm në pasionin e saj që është kënga, por dhe atë të pozimit përpara aparatit.

Në këto foto duket se Ertila nuk kujdeset vetëm për zërin, por dhe linjat duke nxjerrë në pah një trup të palestruar.

ertila-e-re.png ertila-1