Dhuratat e fundit e djalit në funeralin e babait, çmenduri (Video)


Ai donte që funerali i babait të tij të ishte ashtu siç ka qenë jeta e tij ndër vite. Ndaj djali i Tung Hsiang, i cili kishte qenë për disa kohë kryetar në qytetin Chiayi, ka menduar për këtë të fundit 50 striptiste që të përformonin për të. Pamjet janë shpërndarë me shpejtësi në internet, ku duken mbi 150 automjete, mes tyre ishin 50 xhipa që mbanin sipër striptistet. Jeta e babait të tij ka qenë gjithmonë e mbushur me emocione, ndaj dhe djali mendoi që edhe kjo ditë të ishte e tillë, pa e menduar që fotot do të bënin xhiron e botës.