Dhurata më e keqe për Teutën – 1 javë pushime me Bleron apo…(VIDEO)


Sonte në emisionin NIN në Klan Kosova përkatësisht në rubrikën “Kutia”, pyetjeve provokative të Libertës iu ka përgjigjur aktorja Teuta Krasniqi të cilën shpesh herë e gjejmë në ballinat e shtypit rozë.

Ndër të tjera Teuta ka treguar se pse shumë prej njerëzve ëndërrojnë të punojnë me të si dhe cila do të ishte dhurata më e keqe për të.

Për këto dhe shumë të tjera, ndiqeni videon në vazhdim:
teuta-690x380