Dhunë tjetër në shkolla/Mësuesja qëllon nxënësin, ai i kthen dorë, çfarë ndodh në shkollat tona (Video)

Emisioni “Stop” në “TV Klan” vazhdon të publikojë raste të dhunës në shkollat tona. Ditën e sotme, janë publikuar video të tjera.
Njëra tregon dy nxënës që rrihen dhunshëm mes njëri­tjetrit brenda në klasë, ndërsa tjetra tregon se si një mësuese kërkon të nxjerrë jashtë klase një nxënës dhe e qëllon atë në fytyrë.
Ky i fundit e godet mësuesen në formë reagimi. Këto video vijnë pas skandalit të djeshëm, ku një mësuese dhunonte psikologjikisht nxënësit e klasës së parë