Dhimbja e nënës së 4 fëmijëve: 47 vjet dhunë nga burri, merrej me femra, ja cfare i bente vajzes

Dhuna në familje në Shkodër është një fenomen që nuk ka lindur vitet e fundit. Teuta Muçaj, nënë e 4 fëmijëve, sot 62 vjeçe tregon si bashkëshorti i saj Shefqet Muçaj e ka dhunuar sistematikisht që në momentet e para kur janë martuar duke tentuar edhe ta vrase me thikë.
Teuta shprehet se ka duruar deri tani për shkak të fëmijëve por edhe mungesës së një shtëpie ndërsa është e vetme, pa motër e vëllezër dhe me prindërit e vdekur.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim