Dhia me fytyrë njeriu po shokon botën (Foto)


Një fermer i shokuar ka shpërndarë në internet fotografitë e një krijese të çuditshme, për të cilën njerëzit pretendojnë se bëhet fjalë për bashkimin mitik të dhisë dhe njeriut.

Fermeri ka folur për atë çfarë kishte parë, dhe për dhinë e porsalindur me fytyrën e një foshnje njeri, transmeton Telegrafi.
Ibrahim Basir, ka shpërndarë fotografitë për të cilën njerëzit pretendojnë se bëhet fjalë për bashkimin mitik të dhisë dhe njeriut, që ka lindur në fshatin Felda në Malajzi. /Telegrafi/
d

d1

d2