Dhëndrin e bosit të F1 e presin 4 super-makina

Një Lamborghini, dy Rolls-Royces dhe një Range Rover përpara një galerie arti në Chelsea vetëm për dhëndrin e bosit të Formula 1, Bernie Ecclestone.

Vlera totale e katër super-makinave i kalon 1 milion sterlinat, ndërsa Lamborghini kushton rreth 350,000 sterlina, ndërsa Rolls-Royce i kalon 285,000 sterlinat.

James Stunt është martuar me Petra Ecclestone, vajzës e vogël të super miliarderit në vitin 2011 dhe pasuria e tij vlerësohet rreth 5,5 miliardë sterlina.