Dhëndri u fut duart shoqërueseve të nuses (VIDEO)

dhendrri_1476216411-7576402Kjo video e filmuar në Ontario, Kanada, është tejet e çuditshme. Një dhëndër shfaqet duke prekur këmbët e mysafireve të ftuara në dasmë, ndërsa sytë i ka të lidhura me një shami. Mesa duket kjo është bërë si pjesë e një tradite të vjetër polake, ku mes femrave ndodhet edhe nusja e tij. Me sytë të lidhur dhe duke u ndihmuar nga një njeri tjetër, ai ndalet në çdo femër dhe përdor duart për të prekur këmbët e tyre të zhveshura, gjunjët dhe kofshët, pasi ai duhet të gjejë me prekje kush është nusja e tij. Kjo video vjen një ditë pas pamjeve të çuditshme të një dite më parë ku u shfaq një çift i sapomartuar kinez dhe të ftuarit lejoheshin ti preknin gjoksin nuses, kjo me arsyetimin për të mbledhur para për muajin e tyre të mjaltit.