Dhëndri shkupjan e zë nusen duke bërë seks në dasmë me…


Ndodh edhe kjo, dhëndri rastësisht shkon në tualet dhe për fat të keq aty i njeh këpucët e gruas së tij ku më pas me forcë e hap derën dhe sheh se nusja e tij është duke bërë seks me kumbarin e tij.
Dhëndri nuk e duroi turpin dhe menjëherë vrapoi tek salla ku ju tha mysafirëve se dasma u ndërpre dhe se nusja e re është duke e tradhtuar që nga dita e parë.
Nuk bëhen të ditur detajet e personave në fjalë por as edhe emri i hotelit në të cilin ishte e organizuar dasma. Për portalin maqedonas “magiçni svadbi” Slavica J. si mysafire e tregon rastin në detaje, vlen të theksohet se dhëndri dhe nusja kanë qenë të nacionalitetit maqedonas.
foto-1