Dhëndri ndalon dasmën / ‘Zemra ime i përket dikujt tjetër’, deklarata e papritur i përlot të gjithë

Deklarata e një dhëndrit ka përlotur dasmorët gjate ceremonise se dasmes. Bëhet fjalë për një çift nga Portugalia, te quajtur Jefferson dhe Jessica.
Teksa po bëheshin betimet, një moment i papritur ishte kur dhëndri ndaloi ceremoninë për të bërë një deklaratë të veçantë. Jefferson, tha se kishte për të bërë një rrëfim pasi zemra e tij i përkiste dikujt tjetër.
Të gjithë u shokuan në fillim, por kur dhëndrri nxori para te gjitheve vajzën e gruas, të cilën ajo e ka nga martesa e parë, të gjithë shpërthyen në lot.
Vazhdo leximin ne linkun me poshte.

DHENDRI