Dhëndërri me ngjyrë, nusja shqiptare, dasma e organizuar nga Ermali që po cmend të gjithë (Video)

Dhëndërri me ngjyrë, nusja shqiptare, dasma e organizuar nga Ermali që po cmend të gjithë
Çifti Arjola dhe Obi, u njohën në Toronto 13 vjet më parë dhe kanë kurorëzuar historinë e tyre të dashurisë ditën e djeshme.
Jo vetëm raca e tyre ka bërë dasmën e veçantë pasi mënyra e organizimit ka qenë vërtet e rrallë.
Për më shumë ndiqeni videon më poshtë

VIDEO