Dhëndëri lë dasmorët me gojën hapur, ul nusen në karrige dhe….(Video)


Në dasmë jemi mësuar që nusja dhe dhëndëri përgjithësisht mësojnë ndonjë kërcim apo bëjnë diçka të veçantë për të habitur e njëkohësisht për të surprizuar dasmorët, duke i argëtuar në një farë mënyre, por këtë herë gjërat janë disi ndryshe. Burri që shikoni në videon e mëposhtme i ka lënë pa fjalë të gjithë duke habitur edhe vetë nusen. Ai e ka ulur atë në një karrige dhe më pas ka nisur ta zhveshë. I ka hequr një pjesë të fustanit, pastaj getën me gojë dhe në vijim ka bërë disa lëvizje erotike. Ju ftojmë të shikoni videon e mëposhtme për të zbuluar më shumë nga çmenduria e këtij burri.