Dhe doktorët e rekomandojnë: Masazhojeni kurrizin me këtë vaj dhe e gjithë dhimbja do zhduket

Ka shumë terapi fizike dhe proçedura mjeksore që mund të heqin dhimbje nga më të fortat, por ju gjithmonë mund të përdorni disa mjekime alternative.

Lavanda është “mamaja” e vajrave esenciale, e cila kryen rolin e një sedativi, uljen e tensionit të lartë, si analgjezik me veprim anti-inflamator dhe ndihmon në procesin e epithelizimit të lëkurës më shpejtë dhe në të njëjtën kohë bëhet më e butë.

Nëse përdorni vajin e lavandës, do t’ju shërbejë si një ilaç i fuqishëm për shtyllën tuaj kurrizore. Fërkoheni aty ku ndjeni dhimbje, dhe ajo menjëherë do largohet.

Thjesht vendosni një shtresë të hollë 2 ose tre herë në ditë. Pas herës së tretë, dhimbja do jetë ulur! Provojeni që sot