Detaji që nuk patë kur votoi Edi Rama, “gafa” e paparë e kryeministrit

Kryeministri Edi Rama votoi sot në Surrel së bashku me bashkëshorten e tij, Lindën, por ndoshta jo të gjithë e vutë re detajin gjatë këtij momenti.
Çifti është filmuar që nga momenti i hyrjes në Qendrën e Votimit si dhe gjatë votimit, por Rama bëri një “gafë”.

Ai harroi të merrte fletën e votimit gjatë momentit kur shkoi drejt dhomës së fshehtë për të votuar.

Teksa vazhdoi rrugën, u desh që të tjerë t’ia kujtonin, teksa kryeministri endej i hutuar nëpër dhomë.

“Ohh”, ka reaguar ai kur kuptoi që harroi fletën e votimit.

Më poshtë momenti:

ERTV Live😀: Nga Qendra e Votimit

Posted by Edi Rama on Sonntag, 25. Juni 2017