Detaje të tmerrshme nga shoqëria: Pas tre plumbave, Riga e preu në fyt Aulonin

Vetëm pak ditë pas vrasjes së të riut në kryeqytet Aulon Zeka, kanë dalë detaje të tmerrshme lidhur me të dyshuarit që kryen vrasjen.

Policia deri më tani ka ndaluar një çift si të dyshuar, Guxim Hadri dhe Riga Gosalcin.

Shoqëria që njihte nga afër Aulonin dhe Rigën kanë dhënë detaje rrënçethëse për vrasjen.

Sipas një mesazhi të dërguar në adresën tonë, thuhet se Aulonin është qëlluar me tre plumba, mandej është prerë në fyt nga vajza e dyshuar Riga, dhe si pasojë e një plumbi në kokë ka ndërruar jetë.
Gjeni më poshtë mesazhin e plotë.