Detaje të reja për shqiptarin që u gjet pa kokë në Greqi (FOTO)


Janë zbuluar detaje të reja për shqiptarin 25 ­vjeçar, i cili u gjet pa kokë në një stallë bagëtish në Glika të Igumenicës në Greqi.
Mediat greke njoftojnë se shqiptari kishte dy muaj që ndodhej në Igumenicë dhe kërkonte punë si bari.

Ai u gjet ditën e sotme në mëngjes pa kokë në stallën e bagëtive të një fermeri në Glika, i cili lajmëroi dhe Policinë.

Ende nuk dihet se kush dhe pse mund të jetë vrarë bariu shqiptar.
d1

d2