Dëshmia se Zoti ekziston: Aksidenti që po çuditë botën (Video)

Një aksident i tmerrshëm ka ndodhur në një garë Really në Itali. Por e veçanta e këtij aksidenti është se, aty diçka e pazakontë ka ndodhur. Shumëkush mund të thotë se kjo është një dëshmi se Zoti ekziston.
Shoferi Petro Skavone gjatë garës e ka humbur kontrollin e automjetit duke u drejtuar te audienca në skaj të rrugës.
E pabesueshme, por askush nuk ka pësuar lëndime, përveç një femre të cilës i është dashur trajtim në spital shkaku traumave që ka marrë. Video është bërë një hit dhe deri tani është klikuar rreth 2 milion herë.
Për më shumë ndiqeni videon më poshtë

Mrekulli