Dëshmia me video e shqiptares që ishte pranë kamionit (Video)

20160715013245692646Nerajda Rama, shqiptare nga Vlora që jeton në Nice të Francës, ka qenë në vend të ngjarjes kur kamioni ka mbytur mbi 70 njerëz që po festonin Ditën Kombëtare të Francës.
Ajo ka xhiruar një video e cila është shpërndarë mbi 2 mijë herë dhe ka treguar për ngjarjen se si ka ndodhur. Rama ka thënë se sulmuesi ka dashur t’i vrasë të gjithë aty, edhe duke qëlluar mbi njerëzit. Ajo ka thënë tash është mirë dhe e sigurt në shtëpi.