Dëshmi Tronditëse! Milloshevic është gjallë në Rusi me familje…(FOTO+VIDEO)

slobodan-milosevic-2-620x350-780x439-680x350-530x300Dyshimi se diaktorit Milosheviç pas “vdekjes” ende është gjallë dita ditës shtohen. Sidomos pas asaj se në trupin e tij u gjet një drogë që shkakton një gjendje hutimi të përgjithshëm, e cila i kishte shkaktuar “vdekjen e përkohshme”. Veç kësaj, të vërtetës më shumë i afrohet edhe fakti se askush nuk do të zhvarrosë trupin e tij për të mohuar ndonjë numër të teorive konspirative dhe dyshimin se Sllobodan Millosheviçi ende është gjallë, shkruan sot agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke iu referuar burimeve të një gazete në Beograd, e cila sjell sot dyshime të reja. Pa dyshim “vdekja” e tij është shumë më e përshtatshme. Megjithatë, fakti që askush nuk e ka parë kufomën e tij “live” me përjashtim të patologëve holandezë, rusë dhe serbë. Nuk është çudi që edhe vdekja e Sllobodan Millosheviçit ende të lidhet me histori të ndryshme. Burimet nga ICTY nga Haga thonë se më 11 mars të vitit 2006 sipas informacioneve nga njësia e paraburgimit në burgun Sheveningen është kumtuar lajmi se vdiq presidenti i Serbisë dhe Jugosllavisë, Sllobodan Milosheviç. Për (mos)vdekjen e diktatorit serb ishte pyetur edhe prokurorja e atëhershme e TPI-së, Carla del Ponte nga gazetari i “Presheva jonë”, i cili kishte ndjekur procesin gjyqësor nga afër kundër tij nga dita e parë deri në “vdekje”. Lidhur me këtë Del Ponte është përgjigjur shkurt, duke mos dashur të hyjë në detaje “po, po ka vdekur…” që në fakt “vdekja” e tij për të ishte edhe lehtësim nga një dosje e rëndë për të dënuar një president dhe ajo shpesh kishte kërcënime nga serbët. Një ndërkombëtar në Gjenevë, ekspert në Hagë ditën kur u dha lajmi për “vdekjen” e Milosheviçit po ashtu u tregua mjaft skeptik dhe ishte shprehur se “serbët janë në gjendje të bëjnë gjithçka vetëm e vetëm për të mos dënuar një president të shtetit serb, sepse kjo do të ishte fatale në historinë e tyre, për të ardhmen e Serbisë, pasi dënohej një president serb për krime dhe genocid”. Është e qartë se të gjithë këtë kohë përhapën historinë se si vdiq Millosheviçi në paraburgim në Hagë, por vdekjen e tij e bënë në të vërtetë në ato momente kur priteshin dëshmi të mëdha. Që Millosheviçi u varros në një vend mjaft të pazakontë, që askush nuk e ka parë kufomën e tij..këto janë thënë për varrin e tij deri sot. Nuk është e pamundur që Millosheviçi dhe gjithë familja e tij (gruaja , vajza, djali dhe vëllai jetojnë në Rusi). Veç kësaj presidenti aktual serb, Tomislav Nikoliç para disa ditësh kishte akorduar për t’i dhënë amnisti të vesë së diktatorit serb, Mirjana Markoviçit dhe birit të saj, edhe pse janë në listën e Interpol-it.