Dëshmi e fortë: Ja çfarë ndodhi në “Lagjen e Trimave” më 9-10 maj! (Video)


Derisa po vazhdon procesi gjyqësor për rastin e “Lagjes së Trimave” të 9 dhe 10 majit në Kumanovë, në rrjetet sociale po qarkullon dëshmia e Sulejman Osmanit, njëri nga pjesëtarët e grupit të Kumanovës, që po vuan burgun në Kosovë, për posedim armësh, por edhe për shkak të ekstradimit të lëshuar nga autoritetet e Maqedonisë.
Osmani si protagonistë i ngjarjes rrëfen se çfarë kishte ndodhur në mëngjesin e 9 majit, njofton botasot.info.
Osmani ishte arratisur pasi që dy ditë më pas ishte dërguar në Brezë për ti treguar policisë se ku ishte fshehur armatimi.
Untitled