Dëshironi shtëpi me aromë të mahnitshme dhe pa insekte? Limoni është zgjidhja e duhur!

Zgjidhja më e mirë për të rifreskuar ajrin në dhomë mund të jetë hapja e dritareve, mirëpo fatkeqësisht kjo bën që shumë miza dhe mushkonja të hynë në shtëpinë tuaj.

Fatmirësisht, ekziston një “truk” i cili do t’ju shpëtoj nga aroma e keqe e shtëpisë, si dhe nga insektet e bezdisshme.

Para se të flini, i preni dy apo tre limonë në dysh dhe i futni në furrën me derë hapur.

Në mëngjes, kur zgjoheni, e mbyllni derën e furrës dhe e ndizni për pak minuta. Pas disa minutave e ndalni dhe e lini derën hapur prapë.

Do të vëreni që shtëpia mbanë një aromë të jashtëzakonshme dhe nuk do të shihni asnjë insekt të vetëm në shtëpi.