Dëshiron të shkurorëzohet dhe sfidon burrin me një modele, reagimi tij është befasues (Video)

ruaja e njohur vetëm si Julie nga Shtete e Bashkuara, ishte mërzitur nga jeta bashkëshortore dhe provoi ta kapte burrin duke e tradhtuar, si shkak për tu shkurorëzuar.
Megjithëse i vardisej një modele e bukur dhe me linja të përkryera trupore, ai e refuzoi duke i treguar se është i martuar.
Videoja e postuar më poshtë, tregon bukuroshen këmbëngulëse që e qëllon në të pasme, por ai i kërkon që të largohet.
Pas kësaj, Julie bindet se bashkëshorti nuk do ta tradhtonte me askënd, por që i duhet të bisedoi dhe të gjejë ndonjë mënyrë për jetë më të mirë.
Për më shumë ndiqeni videon më poshtë
VIDEO