Deshirat e fundit te 14 vjeçares (Video)

1 s

Kur 14 vjeqarja Kately Norman mësoi se vuan nga kanceri i eshtrave dhe mjekët i treguan se nuk kishte edhe shumë jetë, ajo e përpiloi një listë me dëshirat e saj të fundit të cilat do të dëshironte t’i realizonte para se të vdiste.