”Deputeti Kosovar qe flitet qe ka bere seks me Iva Aliko publikon foto Nudo te Seks Bombes Shqiptare (FOTO)


Këngëtarja shqiptare po vazhdon të publikon imazhe të nxehta në rrjetet sociale.

Iva Aliko ka pohuar se është në lidhje me deputetin e parlamentit kosovar.

Madje, ajo ka zbuluar se deputeti i takon grupimit të Partisë Demokratike të Kosovë, por nuk ka specifikuar se për cilin parlamentar bëhet fjalë.

Gjithashtu këngëtarja ka treguar se deputeti është i vjetër 45 vjet dhe ka sy ngjyrë kafe.

Ndërsa sa u përket politikanëve nga Shqipëria, ajo ka thënë se i pëlqen Lulzim Basha.
i1