‘Dentisti’ masakrues, ia nxjerr shokut dhëmbin me darë të ndryshkur (Video)

Ky është moment i tmerrshëm kur një ‘dentist’ egjiptian nxjerr një dhëmbë nga goja e një personi, duke përdoru darë të ndryshkur. Në këtë klip, shihet burri i cili tenton të hap gojën e tij teksa shoku i tij përparon me pajisjen e dyshimtë, shrkuan TheMirror. Disa herë personi në mënyrë të dëshpëruar kërkon pushim duke e mbajtur gojën e tij në agoni. ‘Dentisti’ e provon shansin e fundit duke ia nxjerrë dhëmbin me rrënjë nga goja. Supozohet se video është bërë në Egjipt dhe që atëherë është publikuar në You Tube.

https://youtu.be/k9vhxM83jbU