Denoncohet skandali në spitale, ja si shtyhet pacientja (Video)

screenshot-7_1477329204-7032424Ish-kryeministri Berisha ka publikuar një video në faqen e tij në Facebook, ku në pamje duket një i sëmurë në QSUT që po transportohet me karrige pasi mungon barrela. Në video duket pacientja që transportohet nga familjarët dhe s’ka asnjë person të stafit mjekësor. Ndërkohë që deri më tani ende nuk ka asnjë reagim nga ana e institucionit shëndetësor.

http://dai.ly/x4yue0i