Del para gjyqit mësuesja që kreu marrëdhënie me 3 nxënës, gjykata habit me vendimin

Erin McAuliffe u arrestua para gjashtë ditësh nga policia e Karolinës së Veriut, për shkak se gjatë shkollës ku ka qenë mësuese matematike ka abuzuar seksualisht me tre nxënës.
Ditën e sotme gjykata ka njoftuar se McAuliffe është lënë e lirë përkohësisht pasi ka paguar garancinë prej 150 mijë dollarësh.

Raportohet se seanca e saj e radhës do të zhvillohet me 29 qershor, ndërkohë policia mori në pyetje në lidhje me rastin disa zyrtarë të shkollës, por edhe nxënës të saj dhe doli në përfundimin se mësuesja i kryente takimet me nxënësit jashtë kampusit të shkollës ku mësojnë rreth 1300 nxënës.

Dy nxënës me të cilët dyshohet se mësuesja ka pasur marrëdhënie janë nga 17 vjeç, ndërsa sipas policisë një tjetër një vit më i vogël.