Del në shitje fotoja lakuriq e A.Schwarzeneger!

65Një foto lakuriq e aktorit të famshëm Arnold Schwarzenegger duke krye marrëdhënie seksuale pritet të shitet për një shumë prej 100.000 stërlinash. Të paktën kaq është çmimi fillestar që pronari i saj i ka vendosur kopjes unike.

Fotografia është gjetur në albumet e arkivuara prej kohësh nga Bob Guccione, themelues i revistës Penthouse.

Më herët sipërmarrësi, Jeremey Frommer ka blerë fotografi të tilla nudo të Madonës dhe Lauren Hutton.

Deri tan i një faqe amerikane porno ka ofruar rreth 95.00 stërlina.(panorama)