Deklarata e të ftuarit sikletos Eni Çobanin, “U skuqa një çikë unë”

Eglantina na preku të gjithëve me rrëfimin e saj këtë të diel në emisionin “E diela shqiptare”, ama nukmund të kalonte pa u vënë re edhe momenti i sikletosjes së Eni Çobanit.Ka qenë Niku, miku i ftuar nga Eglantina, ai që ka vënë në pozitë të vështirë juristen.Niku u shpreh se ishte bezdisur nga disa veprime të Englantinës dhe deklaron se nuk është më shoku i saj, teksa tek “E Diela Shqiptare” ishte paraqitur nga “debulesa” që kishte për Juristen Eni Çobani.Ai tha:Unë këtu në këtë studio jam më shumë nga debulesa që kam për ty dhe d.m.th nga kjo unë jam këtu në këtë studio”.Menjëherë Eni ia ktheu:Unë të falënderoj për respektin. Unë po e dëgjoj për herë të parë dhe të them të drejtën jam pak e shokuar. Por, ideja është që Niku, dashuritë që mund të keni kundrejt figurave të ndryshme mediatike… U skuqa një çikë unë nga kjo deklarata e Nikut”.
Shikoni videon me poshte

Video