Deklarata e imamit shqiptar: Në xhenet ju presin femra me gjinj të mëdhenj

Kjo video që po qarkullon në rrjetet sociale ka ngjallur mjaft diskutime për shkak se në të shfaqet një imam shqiptar, i cili jep disa leksione lidhur me xhenetin.Deri diku gjithçka është në rregull, por komentues të ndryshëm e kritikojnë për shkak të asaj që thotë lidhur me marrëdhëniet seksuale, pasi sipas tij “në xhenet e kënaq syrin dhe ka femra me gjinj të mëdhenj”.Në xhenet ka shpendë dhe t’i i sheh duke fluturuar, dhe nëse të shkon mendja që ta hash ai ndërpret fluturimin dhe të vjen i pjekur! Në xhenet bën gjithë ditën marrëdhënie intime dhe nuk ndjen lodhje, në xhenet ka edhe treg pra bëhet biznes”, thotë ai ndër të tjera.
Shikoni videon me poshte

Video Link