Dëgjonte zhurmë nga brenda makinës dhe mendoi se po çmendej, kur e shqeu atë zbuloi…

Një mëngjes para se të shkonte në Florida, Errand Frazier dëgjoi një zhurmë që vinte nga brenda kamionit të tij Chevy. Pa dyshim që kjo i ngjalli kureshtje dhe mendja i shkoi se mund të ishte një mace, megjithatë për ta vërtetuar ai shkoi në shtëpi mori ushqim dhe e la pranë automjetit dhe një kamera e regjistroi gjithë natën.
Ai u befasua në mëngjes kur pa që pjata e ushqimit ishte krejtësisht e zbrazët. Por, kur e shqyrtoi videon, ai vuri re se nuk kishte regjistruar ndonjë lëvizje të dyshimtë…
Lexo lajmin e plotë më poshtë…

Vazhdim