Dëgjon diçka nën trotuar, çfarë gjen aty është krejtësisht e pabesueshme (Video)

 

Ishte duke ecur rrugës për në shtëpi kur i kishte dëgjuar disa zëra të çuditshëm nën trotuar, dhe pavarësisht se në fillim kishte qenë i frikësuar ai më vonë e kishte kuptuar se çfarë zëri është ai.
Ai kishte filluar ta heq trotuarin në atë pjesë vetëm për ta shpëtuar qenin i cili kishte ngecur aty e po vdiste i ngujuar në errësirë, raporton lajmi.net.
Falë këtij gjesti heroik të një këmbësori të rastësishëm, tani ai qen është i lirë.