Dasma kthehet në tragjedi Shiko ku eshte futur Nusja!


Në fillim të ceremonisë, nusja dhe e motra pritet të zbrisnin nga lart, të futura në një platformë kristali.
0
Por platforma nuk e ka mbajtur peshën dhe kristali është shkëputur duke rënë mbi një 40-vjeçar, i cili ka humbur jetën menjëherë. Katër të ftuar të tjerë janë plagosur rëndë, mes të cilëve edhe nusja dhe motra e saj.