Dasma e vitit 2017: Nusja shpërthen me lotë, shikojeni se çka i bën dhëndrri ditën e martesës (Video)

Nëse jeni të ftuar në një dasmë ka disa gjëra që duhet bërë, por ka edhe më shumë gjëra të cilat nuk duhet bërë sepse mund të jetë keq për imazhin tuaj personal, njofton Gazeta NewBorn.
Këtë verë kemi qenë prezent të shumë dasmave dhe kemi parë momente nga më të ndryshmet dhe nga më emocionueset, shkruan Gazeta NewBorn.
Kemi parë forma të ndryshme të organizimit të tyre, por kjo del të jetë dasma më e emocionuar e vitit, kur dhëndërri i këndon nuses dhe ajo qanë nga emocionet, përcjellë Gazeta NewBorn.
Ndiqeni videon më poshtë

Video