Dasma e shumëpritur – Shihni natën e Kënasë për Fahriye Evcen (VIDEO)

Ashtu siç e do dhe tradita, ka ndodhur!
Çifti më i famshën në Turqi po ndjek të gjitha zakonet e një dasme tradicionale turke.
Mbrëmja e djeshme ka qenë Nata e Kënasë për aktoren e njohur. Burak dhe Fahriye do të martohen në 29 Qershor në Stamboll.
Shihni në këtë video momentet e paharruara për çiftin