Dashurohet për herë të parë…me kushëririn e saj. Historia tronditëse

E dashuruar me kushëririn e saj dhe gjithçka e mëson kur është gati për t’u fejuar. Kjo është historia tronditëse e një adoleshenteje, e cila ka rrëfyer “ShkodraNews” dramën e jetës.
“Ky shtator duhet të ishte muaji i fejesës për mua, por është kthyer në një tmerr që po më mbyt përditë. Jam nga Shëngjini dhe kam qenë përherë një vajzë e urtë. Sapo kam mbushur 18 vjeçe. Argëtimi i vetëm për mua ka qenë gjithmonë plazhi. Në maj njoha disa shokë e shoqe të reja nga Kosova.
Lexo vazhdimin ne linkun me poshte.

KUSHERIRI